06-50 63 65 66 info@bc-fysio.nl

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Fysiotherapeut, Manueel therapeut (Msc.), sportdocent

Mijn naam is Bülent Çarkçi. Ik ben aan mijn carrière begonnen als sportinstructeur en heb jaren lang gewerkt als sportdocent. Na mijn verhuizing naar Nederland in 2001 ben ik hiermee verder gegaan als sportleraar. Ik wilde altijd meer uit mijn carrière halen en wilde meer doen voor mensen met sportblessures. Daardoor ben ik 2006 fysiotherapie gaan studeren aan de Hogeschool Utrecht en heb ik een baan gekregen bij het Centraal Militair Hospitaal, waar ik nog steeds met heel veel plezier werk.

Kort na behalen van mijn fysiotherapie diploma heb ik besloten om mij meer te gaan verdiepen en specialiseren in mijn vakgebied. Ik heb de opleiding Master Manuele Therapie afgerond in 2014 bij SOMT in Amersfoort.

In de afgelopen jaren heb ik veel aanvullende relevante opleidingen en cursussen gevolgd.

Als manueel therapeut volg ik de laatste evidentie in ons vakgebied nauwlettend en pas ik de juiste methode toe bij mijn behandelingen.

Verder ben ik een fanatiek sporter en de laatste jaren meer gaan hardlopen. Vanwege mijn sportachtergrond kan ik mensen met sport gerelateerde klachten snel en effectief behandelen.

Wat doe ik?

In de loop der jaren heb ik mijzelf gespecialiseerd in wervelkolom gerelateerde klachten. Als manueel therapeut kijk ik naar de hele keten, dus bij arm- en beenklachten kunt u ook bij mij terecht, vaak komen deze klachten voort uit blokkades in de wervelkolom of zenuwstelsel. Door mijn brede opleiding gebruik ik diverse methodieken in een behandeling.

In mijn praktijk krijgt iedereen een gerichte behandeling op maat. Geen enkele klacht is immers hetzelfde en elk individu is anders.

Daarom bepaal ik met u samen wat de beste behandeloptie voor uw klacht is. Vaak resulteert dit in een behandelplan ondersteund door gerichte oefentherapie, hier heeft u zelf ook een grote actieve rol in.

bc fysio BC-Fysio Bulent Carkci fysio fysiotherapie Amersfoort Vathorst manuele therapie Mulligan oefentherapie medical taping fysiotherapeut manueel therapeut dryneedling dry needling

U heeft een vraag of u wilt een afspraak maken of verzetten?

U kunt mij bellen, appen, mailen of een bericht sturen via de contactpagina.
Ik reageer binnen 24 uur op uw bericht.

Behandelingen kunnen binnen maximaal 48 uur plaatsvinden.
Bij spoed ga ik voor u kijken of ik ruimte kan maken.