06-50 63 65 66 info@bc-fysio.nl

Wat anderen zeggen

“Bülent heeft mij ontzettend goed en vooral snel afgeholpen van een acute hernia. Al een paar dagen had ik ontzettend veel last van pijn in mijn bovenbeen. Eerst dacht ik dat ik iets overbelast had en of zelfs dat ik een spier in mij been had gescheurd. Dit werd heel snel slechter met het resultaat dat ik niet meer op het been kon staan en zelfs niet meer de douche in kon stappen.
De huisarts dacht initieel aan een ontsteking en stelde voor om de pijn middels een injectie te verminderen. Dat heb ik niet gedaan.
Bülent zag mij ‘lopen’ en wist meteen wat er aan de hand was. Zijn diagnose: ‘een acute hernia’. Hij heeft mij behandeld (in de eerste dagen zelfs dagelijks) en samen met mij oefeningen gedaan die ik zelf kon doen om hier snel vanaf te komen.
Binnen een paar dagen was er een hele grote verbetering en kon in beginnen met veel wandelen (voor zover dat mogelijk was) voor een snel herstel.
Door de betrokkenheid van Bülent (telkens behandelen en oefeningen doen) ben ik heel erg snel opgeknapt en kan inmiddels weer alles doen. Wat mij vooral enorm verbaasd heeft, is dat hij direct een hele andere diagnose stelde dan mijn huisarts die er helemaal naast zat.
Kortom, een hele fijne behandelaar die enorm betrokken is maar vooral ook heel goed ziet wat er mankeert en hoe mensen effectief behandeld moeten worden.”
Robbert

Amersfoort Vathorst

“Ik ben bij Bülent terecht gekomen na vier jaar op zoek te zijn geweest naar een behandeling met gewenst en blijvend resultaat. Dit in verband met een scheurtje in mijn labrum in het heupgewricht, wat veel pijnklachten gaf in het liesgebied. Ik heb vier jaar niet kunnen sporten. De orthopeed wilde mij opereren tot ik bij Bülent terecht kwam. Na vijf behandelingen heeft hij mij van de pijn af geholpen. Hij gaf mij oefeningen mee voor thuis. Ik kreeg het vertrouwen in mijn lichaam terug. Nu sport ik drie keer per week. Ik train mijn bekkengebied volgens de oefenen die Bülent mij mee heeft geleerd. De pijn is weg en ik hoef niet geopereerd te worden. Bülent is een ontzettend enthousiaste therapeut, ik voelde mij direct op mijn gemak en gehoord in mijn klachten. Ik ben heel blij dat ik bij hem terecht ben gekomen en het vertrouwen in mijn lichaam weer heb terug gekregen dankzij de gevolgde therapie!”

Cornelia

Amersfoort

“Of het nou ouderdom is of structurele mishandeling van mijn lijf, maar ik had het voor elkaar dat ik zelfs niet meer zonder pijn in mijn achteruitkijkspiegels kon kijken. Ik ging naar Bülent, voor het eerst in mijn leven naar de fysio. Bülent heeft mijn verhaal aangehoord, mijn rug en nek bekeken en vervolgens met een stift op mijn rug lopen tekenen. Wat er stond geen idee, maar het had blijkbaar een functie.
Bülent keek mij indringend aan en stelde mij de vraag of ik hem kon vertrouwen en compleet kon ontspannen. Nou ja, het is een grote vent en ik half gehandicapt, dus ik kon weinig anders dan bevestigen. Toen werd het bijzonder. Ik mocht gaan liggen op de massagetafel en werd in een houdgreep genomen. Op rustige toon vroeg hij diep in te ademen en te ontspannen. Op commando ademde ik uit en tegelijkertijd zette Bülent druk op mijn gammele wervels. In één keer werden er een aantal wervels op z’n plek terug gezet, getuige het gepiep en gekraak van mijn rug. Vervolgens kreeg ik een weinig ontspannende massage van mijn rug en nek, maar dat moest want aaien helpt niet, aldus Bülent. Aan het eind van de behandeling vroeg hij me op te staan en vroeg hij hoe het voelde. “Wat moet ik voelen dan?” was mijn verbaasde reactie, ik mankeer niks………….meer. Voor het eerst in mijn leven kreeg ik de neiging om een kerel te gaan zoenen, wat was ik blij dat ik voor het eerst in twee weken pijnvrij alle bewegingen weer kon maken!
Met de oefeningen die ik heb meegekregen heb ik Bülent nooit meer nodig gehad. Voorkomen blijft beter dan genezen. Mijn dank is groot Bülent!”

Chris

Amersfoort Vathorst

“Mijn naam is Robin en ik heb anderhalf jaar lang rondgelopen met nekklachten. Ik ben bij meerdere fysiotherapeuten geweest, een manueel therapeut en werd uiteindelijk zelfs naar een psycholoog gestuurd. Ik kon nauwelijks meer auto rijden, werken en genieten van het leven. Bülent heeft daar verandering in gebracht. Na 3 behandelingen kreeg ik mijn mobiliteit terug en begon ik aan de weg omhoog. Bülent is kundig, vriendelijk en kan dingen waar andere therapeuten nog nooit van hebben gehoord. Hij is de expert op het gebied van dry needling en rug-/nekklachten. Loop je rond met serieuze klachten waar andere therapeuten niets mee kunnen, ga dan langs bij Bülent.”

Robin

1,5 jaar nekklachten

Bekijk mijn reviews ook op Google!

U heeft een vraag of u wilt een afspraak maken of verzetten?

U kunt mij bellen, appen, mailen of een bericht sturen via de contactpagina.
Ik reageer binnen 24 uur op uw bericht.

Behandelingen kunnen binnen maximaal 48 uur plaatsvinden.
Bij spoed ga ik voor u kijken of ik ruimte kan maken.